Kontakt- och företagsinformation

Din Produkt Sverige

Postadress

Berggatan 10
825 32 Iggesund

Kontakt

info@dinprodukt.se

Linda Hillmering

Ägare, civilingenjör

linda@dinprodukt.se

+46 (0)70 485 02 57

Socialt

Facebook.com/DinProdukt

Twitter.com/DinProdukt


Om företaget

Din Produkt Sverige grundades våren 2014 i Iggesund, Hudiksvalls kommun, i vackra Hälsingland. Företaget erbjuder tjänster inom 3D-utskrifter och 3D-modellering. Styrkan i företaget är att det är litet och väldigt flexibelt. Vi anpassar oss gärna och snabbt efter rådande behov och förutsättningar. Våra kunder, både företag och privatpersoner, kan enkelt och prisvärt skapa unika produkter och prototyper i olika plastmaterial och färger.

Vi har kunder i hela Sverige, men satsar mycket på lokal service eftersom tillgänglighet ofta är betydande. Företagets mål är att leverera hög kvalitet till ett bra pris på kortast möjliga tid. Vårt huvudfokus ligger alltid på det som är viktigast för just dig, oavsett om det är kvalitet, pris, leveranstid eller en kombination av dessa. När du som kund är nöjd är vi nöjda!

Miljön är viktig för oss på Din Produkt Sverige. Därför använder vi, om möjligt, bara miljövänligt, ekologiskt och/eller återvunnet förpackningsmaterial när vi skickar produkterna till er.

Företaget är godkänt för F-skatt.